Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΑΣ

Νεανικές Συντροφιές

Ι.Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας

 
ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 4.4.15
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ και ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Το Σάββατο του Λαζάρου (4.4.15) και ώρα 8:30 το
πρωί θα έρθουμε όλοι μαζί στο Ναό, με τους κατηχητές και τις κατηχήτριές μας, για να λειτουργηθούμε και να κοινωνήσουμε το Σώμα και το Αίμα του Χριστού μας. Η κατηχητική μας συντροφιά αποκτά νόημα όταν ανοίγει την αγκαλιά της για να δεχθεί τον Χριστό, για να Τον κοινωνήσει! Αμέσως μετά θα έχουμε την ευκαιρία να φάμε όλοι μαζί νηστήσιμο πρωινό, που θα έχει ετοιμαστεί από τους κατηχητές μας, αλλά και να προσέλθουμε στο μυστήριο της εξομολόγησης, ανοίγοντας την καρδιά μας στον Χριστό και αφήνοντας τα λάθη και τις αστοχίες μας, ώστε με καθαρή καρδιά να ετοιμαστούμε για την Ανάστασή Του.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
Το Σάββατο 4.4.15 και ώρα 13:00 θα κατέβουμε όλοι μαζί στην αίθουσα «Νέα Βηθλεέμ» του Ναού μας, όπου με την βοήθεια των κατηχητών μας θα ζυμώσουμε και θα ψήσουμε τα παραδοσιακά της ημέρας «Λαζαράκια». Ο καθένας θα ζυμώσει και θα ετοιμάσει το δικό του. Όμορφη ευκαιρία να μάθουμε την παράδοσή μας, να δημιουργήσουμε με τα χέρια και τη φαντασία μας. 

Μ.ΤΡΙΤΗ  7.4.15

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ  ΛΑΜΠΑΔΑΣ
Ραντεβού την Μ.Τρίτη το απόγευμα 17:00-19:00 στο Πνευματικό μας Κέντρο (Ξενοφώντος 53) για ένα δημιουργικό, καλλιτεχνικό δίωρο. Θα κατασκευάσουμε και θα διακοσμήσουμε, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, την Πασχαλιάτικη λαμπάδα μας για το βράδυ της Ανάστασης, μεταλαμπαδεύοντας το φως της Αναστάσεως του Χριστού στη ζωή μας.