Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Ευλογία Βασιλ(ει)όπιτας 2023

   Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα, την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας πραγματοποιήθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία, η καθιερωμένη δοξολογία ‘’ἐπὶ τῇ ἐνάρξει ‘’ του νέου έτους 2023 και η τελετή ευλογίας και κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλειόπιτας του Ιερού μας Ναού από τον Προϊστάμενο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, Πανοσ. Αρχιμ.π.Σισώη Σκάρκο.

   Στην απλή εκδήλωση παρέστησαν όλοι όσοι προσφέρουν με αγάπη και ανιδιοτέλεια, μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, μέλη του Φιλοπτώχου Ταμείου(Ε.Φ.Τ), Ιεροψάλτες, Συνεργάτες και εθελοντές, αλλά και πλήθος ευλαβών ενοριτών.

   Την κοπή της βασιλ(ει)όπιτας άνοιξε με χαιρετισμό του ο π.Σισώης, ο οποίος απηύθυνε με αληθινή ιεροπρέπεια πατρικούς λόγους αγάπης στους ιερείς, στην πρεσβυτέρα κα. Ελένη, στους εθελοντές συνεργάτες, αλλά και στις οικογένειες αυτών των λαϊκών συνεργατών στο Ενοριακό έργο ( Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, Ε.Φ.Τ & Παιδικό Σταθμό), ευχήθηκε δέ η νέα χρονιά, με τις πρεσβείες των αγίων της ενορίας μας και του Δεσπότου Χριστού, να είναι ευλογημένη και ειρηνική τόσο για την Εκκλησία μας, την Ενορία μας, όσο και για την πατρίδα μας.