Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΑΣΜε απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας, η Συναυλία Β. Εκκλησ. Μουσικής με την χορωδία του συλλόγου ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών ο Ευαγγελιστής Λουκάς, με την συμμετοχή σπουδαίων πρωτοψαλτών, του Άρχωντα Υμνωδού της Μ.τ.Χ.Ε. Γεωργίου Χατζηχρόνογλου και των πρωτοψαλτών Λεωνίδα Δούκα, Ιωάννη Χρήστου, Κωνσταντίνου Λέκκα και Κωνσταντίνου Μωραΐτη, καθώς και του χοράρχη Αντωνίου Τσαρουχά, όλοι τους καταγόμενοι από την επαρχία Θηβών.
Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόδημος Καβαρνός τον οποίο υπεδέχθη ο προϊστάμενος του Ναού Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος ο οποίος και άνοιξε την εκδήλωση.
Παρόντες ήσαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτριος Κάρναβος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αττικής κ. Αθανάσιος Παπαζαρής, ο Άρχων Πρωτοψάλτης της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως Φώτιος Γιαννακάκης, ο Άρχων Μαΐστωρ της Μ.τ.Χ.Ε. Γρηγόριος Νταραβάνογλου, ο Πρωτοψάλτης του Ιερου Ναού Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου Πολιούχου των Αθηνών Γεώργιος Δεμελής, ο πρωτοψάλτης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Καλλιθέας Γεώργιος Σμάνης, οι πρωτοψάλτες Ιωάννης Μούσης, Απόστολος Ντέτσικας, Ιωάννης Αθανασίου,  Παναγιώτης Κούβελος, Βασίλειος Παπαγεωργίου και πολλοί άλλοι...


1 σχόλιο: