Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ

Κάθε τέλος είναι η στιγμή μιας ολοκλήρωσης και η υπόσχεση ταυτόχρονα για κάτι καινούργιο. Έτσι βλέπουμε κάθε φορά το τέλος μιας κατηχητικής χρονιάς, γι’ αυτό και το γιορτάζουμε.
          Οι κατηχητές και οι κατηχήτριές μας ετοίμασαν μία έκπληξη για τα παιδιά και τους γονείς ως γιορτή λήξης των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών μας για τη φετινή κατηχητική χρονιά.
          Δημιούργησαν ένα μεγάλο παιχνίδι με τον τίτλο ΄΄Διάλεξε έξυπνα, απάντησε σωστά΄΄, στο οποίο κανείς δεν θα ήταν απλός θεατής αλλ’ όλοι συμμετέχοντες (γονείς και παιδιά).
          Χωριστήκαμε σε ομάδες (γονείς, παιδιά και κατηχητές) και προσπαθήσαμε να μαζέψουμε πόντους πολλούς διαλέγοντας έξυπνα τα κουτιά με τους περισσότερους πόντους και απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις που αυτά περιείχαν. Ερωτήσεις που κάλυπταν όλο το φάσμα της φετινής θεματολογίας των συνάξεών μας, αλλά και ερωτήσεις διασκεδαστικές, παντομίμας, αινιγμάτων και γρίφων και πολλές άλλες.
          Η γιορτή μάς συμπαρέσυρε και δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τα παιδιά από τους ενήλικες· ίσως και γιατί κάθε γιορτή με ατμόσφαιρα Εκκλησίας μας βάζει όλους στην ηλικία του παιδιού μπροστά στην παρουσία της απόλαυσης του Πατέρα...
     Η νικητήρια ομάδα κέρδισε τα δώρα της, ενώ όλα τα παιδιά πήραν σαν αναμνηστικό της χρονιάς χειροποίητα σαπούνια που οι κατηχητές τους ετοίμασαν με αποτυπωμένο έμβλημα την αφίσα της φετινής μας γιορτής λήξης και άλλα μικρότερα μέσα σε χειροποίητη θήκη ποτηριού.
          Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε με πολλή μουσική, χορό και κεράσματα για όλους και με την προσμονή της συνάντησής μας και πάλι τον Οκτώβρη...


Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου