Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΕΟΡΤΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

Κάνοντας πράξη την αδελφική αγάπη και ιερατική συνοδοιπορία ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης βρέθηκε παραμονή της πρωτοχρονιάς στον Ι.Ναό μας, για να ευχηθεί στον εορτάζοντα εφημέριό της αιδεσιμολογιώτατο πρωτοπρεσβύτερο π.Βασίλειο Χριστοδούλου υπεύθυνο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι.Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Ο π.Συμεών προέστη μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευχαριστίας της Ιεράς Αγρυπνίας προς τιμήν του Αγίου Ιεράρχου της Καππαδοκίας και Μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας Βασιλείου του ουρανοφάντορος, κατά την οποία έψαλε ο προϊστάμενος του Ι.Ναού και διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής και παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Α.Α. πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π.Ειρηναίος Νάκος. 
Ο π.Συμεών στο τέλος της Ι.Αγρυπνίας μετέφερε τόσο στον π.Βασίλειο όσο και στο εκκλησίασμα τις ευχές τόσο τις δικές του όσο και του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχου, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, για το νέο Έτος, επισημαίνοντας προς τον π.Βασίλειο να συνεχίζει να σαρκώνει στον τρόπο της ζωής του τους δύο κεντρικούς άξονες ζωής του Μ.Βασιλείου πού ήταν ο έρωτας και η δίψα του Θεού και η διακονία και αναζήτηση του ανθρώπου.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου