Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και την παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον Ιερό μας Ναό 
Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ναού Αρχιμ. Ειρηναίο Νάκο, τους συνεφημέριούς του και ιερείς όμορων ενοριών.
Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο οποίος αναφέρθηκε στην σημασία της σημερινής εορτής της μεταμορφώσεως και την ανάγκη της μεταμόρφωσης εις Χριστόν του καθενός πιστού σε καιρούς μάλιστα που κυριαρχεί η απιστία και η απομάκρυνση από το θεό.
Με τη σημερινή εορτή φανερώνεται η Θεότητα του Χριστού και το Φως το οποίο αγιάζει πάντα άνθρωπον ερχόμενον εις τον κόσμο.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο δια την σεπτή ευλογία του, καθώς και τους πατέρες του Ιερού Ναού, τον προϊστάμενο π. Ειρηναίο και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την αγάπη τους και την φιλοξενία τόσο στον εσπερινό όσο και στην Αρχιερατική θεία λειτουργία.
ΠΗΓΗ   ROMFEA.GR



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου