Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Τρικούβερτο γλέντι!!! (1-7-2024, Επιμέλεια, φωτογράφιση ρεπορτάζ: Αναστάσιος Ράντος)

Τρικούβερτο γλέντι!!!

ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 20241

ΜΙΑ ακόμα εντυπωσιακή μουσική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2024, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καλλιθέας.

Στην περικαλλή αίθουσα εκδηλώσεων "Νέα Βηθλεέμ", η οποία βρίσκεται στο πλάι και κάτω από τον Ιερό Ναό, με πλούσια εδέσματα και άφθονο τσάι, υπό την υψηλή παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας κ. Κώστα Ασκούνη, της Αντιδημάρχου Κας Αθηνάς Εξάρχου, του πρώην Δημάρχου κ. Δημήτρη Κάρναβου, του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, κ. Κώστα Ευσταθίου, καθώς και πληθώρας Ενοριτών και Ενοριτισσών, η όλη εκδήλωση ξεκίνησε με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτη π. Σισώη Σκάρκο να καλωσορίζει θερμά τους πολυπληθείς παριστάμενους και αμέσως μετά να απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό, τόσο ο Δήμαρχος κ. Κώστας Ασκούνης, όσο και ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κάρναβος, οι οποίοι πάντοτε στέκονται στο πλευρό της Ενορίας μας και πάντα τη βοηθούν με τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους.

Αμέσως μετά, ακολούθησε λαχειοφόρος αγορά και κλήρωση εντυπωσιακών μικρών και μεγάλων δώρων, με την Αντιδήμαρχο Κα Αθηνά Εξάρχου να ανακηρύσσεται νικήτρια στα δώρα και τον υπογράφοντα το ρεπορτάζ, να... ακολουθεί κατά πόδας.

Στη συνέχεια, τη "σκυτάλη" πήρε ο εξαίρετος μουσικός κ. Λευτέρης Σκαλτσουνάκης, ο οποίος συνοδεία ηλεκτρονικού μουσικού οργάνου (συνθεσάιζερ), ερμήνευσε γνωστότατες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, απογειώνοντας τη διάθεση των παρευρισκομένων, που ανταποκρίθηκαν μαζικά και επί ώρα στους μουσικούς ρυθμούς που τους χάρισε πλουσιοπάροχα.

Η χαρά στα πρόσωπα όλων ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, η συμμετοχή στους χορούς και στα αστεία αστείρευτη και έτσι για τρεις και πλέον ώρες, όλοι οι τυχεροί συνδημότες και συνδημότισσές μας που παρέστησαν, είχαν την μοναδική ευκαιρία να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους.

Συγχαρητήρια πολλά, τόσο στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Σισώη Σκάρκο, όσο και στα άτομα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της αξέχαστης μουσικής βραδιάς.

                Εις το επανιδείν!!!.

   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ        ΥΛΙΚΟ: εδώ.

                         ΠΗΓΉ

1Επιμέλεια, φωτογράφιση ρεπορτάζ: "Αναστάσιος Ράντος" reporterkallitheas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου